Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Gödekli İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 04764235041
Belgegeçer : 04764235041
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://godekliimamhatip.meb.k12.tr
Adres : GÖDEKLİ KÖYÜ GÖDEKLİ KÜME EVLERİ GÖDEKLI ORTA OKULU BLOK NO 547 ARALIK / IĞDIR
VİZYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek orta öğrenime hazırlamaktır.
MİSYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ´Yaradan´dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 2023 yılında Okul Sporları Atletizm Branşında takım olarak TÜRKİYE ŞAMPİYONU; 2023 yılında Okul Sporları Atletizm Branşında bireysel olarak TÜRKİYE ŞAMPİYONLUKLARI ve TÜRKİYE dereceleri; 2023 yılında Okul Sporları Bocce Branşında TÜRKİYE 9.luğu, 2022 yılında Okul Sporları Atletizm Branşında bireysel olarak TÜRKİYE 3.lüğü, 2022 yılında Okul Sporları Atletizm Branşında takım olarak TÜRKİYE 12.liği, 2020-2023 yıllarında Okul Sporları çeşitli branşlarda il ve bölge şampiyonlukları ve dereceleri

Öğretmen :6
Öğrenci :49
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :5300
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler : 08:30 - 14:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : Arapça-İngilizce
Isınma : Kaloriferli
Servis : Öğretmenlerimiz için il ve ilçe merkezinden servisler bulunmaktadır.
Ulaşım : Köyümüze belirli saatlerde minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Gödekli Köyü yaklaşık 4500 nüfusludur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aralık ilçe merkezine yaklaşık 15 km, Iğdır iline de yaklaşık 60 km uzaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz 2023 LGS puan ortalamasında Aralık İlçesinde üst sıralarda yer almıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Okulumuzdan mezun öğrencilerimizin tamamı Ortaöğretim kurumlarına yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler : Okul Spor Takımlarımızın yanı sıra özellikle Spor Lisesine hazırlanan öğrencilerimiz için kurslar düzenlenmekte olup, İlçe, İl ev ülke bazında sportif yarışmalara öğrencilerimiz gönderilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda her sene düzenli olarak TÜBİTAK TEKNOFEST E-TWİNNİNG Projeler başta olmak üzere çeşitli alanlarda bir çok proje çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda ÇEDES Projesi aktif bir şekilde uygulanmaktadır. Ayrıca okulumuzda her sene düzenli olarak TÜBİTAK TEKNOFEST E-TWİNNİNG Projeler başta olmak üzere çeşitli alanlarda bir çok proje çalışmaları yapılmaktadır.
Yazdır :